Järvenpääelokuva katsottavissa

Järvenpääelokuva katsottavissa

Viestintä ja markkinointi

 

Kohtaus Järvenpääelokuvasta.

Järvenpäässä on tänä vuonna pohdittu paljon tulevaisuutta ja tehty vaikuttavia linjauksia. Nyt on aika tehdä ne kaikille tutuiksi. Vauhdittajana on myös filmi, joka asettaa uudet standardit kuntavideoille. Perinteisten matkailumainosmaisten kaupunkikuvien ja korkealentoisten lausahdusten sijaan luvassa on jotain ennen näkemätöntä. Järvenpääelokuvaksi kutsutussa videossa Alma ja Sibe sukeltavat suoraan syvään päähän järvenpääläisyyden ytimeen.

 

Kun Alma tapasi Siben – Järvenpääelokuva edustaa uudenlaista kuvakerrontaa

Järvenpääelokuva on kolmen minuutin mittainen tarina, joka tiivistää strategiassa uudelleen määritellyn Järvenpään syvimmän olemuksen uudenlaisella tavalla. Ei perinteisiä mainoskuvia, saunovia ihmisiä, huojuvia metsiä, hymynaamoja ja halauksia kahviautomaatilla, ylävitosia futiskentällä tai iloista bingoa hoivakodissa.

Järvenpääelokuva tuo raskaat ja haukotuttavat kuntavideot tälle vuosikymmenelle. Filmissä Alma tapaa unessaan nuoren Siben ja pääsee hänen kanssaan seikkailuun tulevaisuutensa Järvenpäähän.

Järvenpääelokuvassa vilahtelevat startupit, hyvinvoivat ikäihmiset, verevä kulttuuri ja sujuvan arjen mukanaan tuomat pysähtymisen mahdollisuudet. Järvenpääelokuva on tehty kestämään aikaa ja se innostaa hankkimaan lisätietoa kaupungista.

– Alun perin strategiavideoksi tarkoitettu produktio muutti matkan varrella muotoaan niin, että pystymme hyödyntämään Järvenpäävideota pitkän aikaa ja monipuolisesti kaupungin viestinnässä ja markkinoinnissa, kaupungin viestintäjohtaja Heli Komulainen kertoo.

Järvenpääelokuvan toteutti Järvenpään viestintä- ja markkinointipalvelut yhteistyössä markkinointiviestintätoimisto Avidlyn kanssa. Tarinan näyttelijät ovat järvenpääläislähtöinen Anton Kettunen Siben roolissa sekäIrina Isberg Almana. Järvenpääelokuvan ohjasi Kari Merikanto.

Katso Järvenpääelokuva kaupungin Youtube-kanavalta:

Linkki Järvenpääelokuvaan (YouTube)