Anthuan julkaisi urbaanin Labyrintti-videonsa

Anthuan julkaisi urbaanin Labyrintti-videonsa

Muun muassa Syke- ja Roba-sarjoista tutulta miekkoselta vuoden sisään kaksi EP:tä ja albumi!

Sujuvasti urbaanissa kaupunkiviidakossa sekä musiikissaan että nyt Labyrintti-musiikkivideollaan liikkuva Anthuan on yksi tämän hetken aktiivisimmista artisteista: miekkonen julkaisi loppukesästä Hiekkalaatikko-EP:nsä, uutta musiikkia on puskemassa jo marraskuussa, ja toinen EP on ulkona jo heti vuoden alkuun. Keväällä 2021 on luvassa paitsi Luokkakokous 3 -leffan – jossa Anthuan alias Anton Kettunen on mukana – ensi-ilta, myös kokonainen albumillinen lisää musiikkia.

Suomessa muun muassa Syke– ja Roba-televisiosarjoista tutuksi tulleen Anton Kettusen tähdittämä ja Hana Wagnerin ohjaama Stay Sane -elokuva putsasi palkintopöydän viime kuun Los Angeles Film Awards -huomionosoituksissa. Nyt luupin alle nostettava Labyrintti-single onkin äänitetty ensin englanniksi, ja kun miekkonen palasi takaisin edelliestä kotikaupungistaa Los Angelesista Suomeen maaliskuun lopulla, biisi taipui luontevasti myös äidinkielelle.

”Kappale lähti liikkeelle Niklaksen (Larsson, tuottaja) loopista, josta sain Bel Air Prince -viban. Ideasta lähdettiin rakentamaan kappaletta yhdessä”, Anthuan kertoo.

Biisin vokaalit koukuttavine bum-bum-bumeineen äänitettiin äänitysstudioksi muutetussa Niklaksen kahden neliön vaatehuoneessa. Samaa soveltavaa henkeä oli aistittavissa myös nyt julkaistavassa Labyrintti-musavideossa, kun kahden kuukauden aikana tehdyt suunnitelmat ja käsikirjoitus heittivät häränpyllyä kuvauspäivän aamuna.

”Suurin osa esiintyjistä ei saapunut kuvauspäivänä paikalle. Aamulla meitä oli kolme tuijottamassa suurta hallia, joka on täynnä tyhjiä varastokontteja”, Anthuan muistelee huumorilla ja toteaa tilanteen kääntyneen videon eduksi:

”Peruutukset, puuttuvat tavarat ja muuttunut suunnitelma opettivat, miten tärkeää myös työssä on päästää irti vanhasta ja heittäytyä. Kuvauspäivänä todella heittäydyttiin ja pian huomasin, että tupa on täynnä kovan asenteen sakkia. Hauskaa tällä porukalla riitti myöhään iltaan asti”, Anthuan kittelee koko ryhmää, erityisesti assistentteina toimineita Jesse Lagusia, Jade Birgittaa sekä Siiri Junnilaa.

KarmaMedian Teemu Myöhäsen kuvaama ja ohjaama video on samalla hienoinen kannanotto nykymaailman tympeyteen.

”Hauskaa voi olla paikasta riippumatta, ja asenne ratkaisee. Jokaiselle sopivat bileet löytyy vaikka kontista.”

Anthuanin seuraava musiikkivideo Pisu Pisu julkaistaan 29. lokakuuta.

Lue artikkeli Suomiviihteen sivuilta: https://www.suomiviihde.fi/viihdeuutiset/kuumimpiin-nayttelijatulokkaisiin-lukeutuva-anton-kettunen-alias-anthuan-julkaisi-urbaanin-labyrintti-videonsa/