Elämä on lahja? – single on biisi itsensä hukanneille sieluille

Elämä on lahja? – single on biisi itsensä hukanneille sieluille

Kokopitkä albumi tulossa ensi vuonna

Aiemmissa Labyrintti- ja Pisu Pisu -musiikkivideoissaan vahva pilke silmäkulmassaan touhunnut Anthuan alias Anton Kettunen vakavoituu nyt isojen asioiden äärelle. Elämä on lahja? -single on laulu ihmisille, jotka vaikuttavat olevan hukassa omassa elämässään. Kun tie tuntuu nousseen pystyyn, päivät valuvat hukkaan ja epävarmuus kalvaa sisuskaluja, on ihan turha yrittää olla väkisin optimistinen. Silloin auttaa, jos muistaa, että jokaisella päivällä on merkitystä.

Näyttelijänä myös Yhdysvalloissa mainetta jo niittänyt Kettunen matkasi Suomeen koronaepidemian puhjettua, ja biisin ensimmäinen versio on syntynyt juuri tuolla matkalla Jenkeistä Suomeen. Vielä tuolloin Anton ei osannut aavistaa, että kyse olisi pidempiaikaisesta paluusta kotikonnuille.

”Jätin taakseni paljon asioita lähdettyäni ilman ennakkovaroitusta. Kaikki ne asiat iskivät suoraan tajuntaan, joten on loogista, että kotimatka tuntui vastenmieliseltä”, hän tunnustaa ja jatkaa:

”Psyykkisesti raskaasta matkasta selviytyminen vaati konkreettista tekemistä.  Sen ansiosta Elämä on lahja? -kappale julkaistaan. Kysymysmerkki kappaleen nimessä kuvaa myrskyä ja epävarmuutta, jonka koin palatessani.”

Kettunen on laittanut kasivaihteen silmään tartuttuaan uusiin toimiin Suomessa. Tulevassa Levottomat 3 -elokuvassakin nähtävä Anton aloitti myös lähihoitajan opinnot tänä vuonna.

”Lisäksi olen ollut onnekas päästessäni mukaan rakentamaan Järvenpään kaupungin 70-vuotisjuhlallisuuksiin liittyvää kulttuuriprojektia, josta lisää pian”, hän kertoo tyytyväisenä.

Lue artikkeli Suomiviihteen sivuilta: https://www.suomiviihde.fi/viihdeuutiset/anthuanin-elama-on-lahja-single-on-biisi-itsensa-hukanneille-sieluille/

Vastaa