Yhdysvalloissa uraa tekevä Anthuan julkaisi hulvattoman Pisu Pisu-videonsa

Yhdysvalloissa uraa tekevä Anthuan julkaisi hulvattoman Pisu Pisu-videonsa

Syke- ja Roba-sarjoista tuttu näyttelijä mukana myös rapakon takana palkitussa Stay Sane -leffassa

Aiemmin tänä syksynä Labyrintti-musiikkivideonsa julkaissut Anthuan alias Anton Kettunen paljastaa tänään jokaisen koiranulkoiluttajan teemabiisin ja -videon Pisu Pisu. Pilke silmäkulmassa on kuta kuinkin valtavan valonheittimen kokoinen.

”Idea kappaleeseen syntyi Hercules-koirani kanssa korttelikierroksella. Neljä vuodenaikaa on kuulemma rikkaus, mutta tästä huolimatta syksyn sääolosuhteet nostivat verenpainetta. Syksy on vuosittain, joten kestävyyttä lisätäkseni sävelsin tilanteeseen sopivan biisin. Jokainen koiranomistaja voi marssia biisin tahtiin ja toivoa, että ’pisu pisu’ vakiintuu peruskäskyksi. Annos huumoria jokaiselle koiranulkoiluttajalle ja joka säällä!”, Anthuan hymyilee ja jatkaa videon kuvaavan sitä mitä arki koiranomistana parhaimmillaan on:

”Esiintyvät tähdet ovat kaikenkarvaisia koiraystäviä omistajineen, jotka tunnustavat koiranomistajuuden riemun. Jokainen koiranulkoiluttaja varmasti hymy huulillaan samaistuu näihin ihmeisiin. Säällä kun säällä, vuorokauden aikaan katsomatta, vain parasta omalle kultsipuudelille.”

Pisu Pisu on osa aiemmin tänä vuonna julkaistua Hiekkalaatikko-EP:tä, ja tämä esimerkiksi Roba- ja Syke-sarjoista tuttu miekkonen tekee aktiivisesti uutta musiikkia, jota kuullaan vielä tämän vuoden puolella. Anton palkittiin vastikään Stay Sane -elokuvaroolistaan Yhdysvalloissa, ja koronan vuoksi nyt Suomessa majaileva lahjakas näyttelijä-muusikko aloitti myös lähihoitajan opinnot tänä vuonna.

”Lisäksi olen ollut onnekas päästessäni mukaan rakentamaan Järvenpään kaupungin 70-vuotisjuhlallisuuksiin liittyvää kulttuuriprojektia, josta lisää pian”, hän kertoo tyytyväisenä.

Lue artikkeli Suomiviihteen sivuilta: https://www.suomiviihde.fi/viihdeuutiset/yhdysvalloissa-uraa-tekeva-anton-kettunen-alias-anthuanjulkaisi-hulvattoman-pisu-pisu-videonsa/